Sampeyan Ana ngendi
Ora ditemokake kiriman.
Ora ditemokake kiriman.
Petugas Hak Asasi Manusia Perserikatan Bangsa-Bangsa Fabrice Houdart - Ing Grup LinkedIn 2019-07-03 OutBuro Luwih Selaras karo PBB LGBTQ Standar Bisnis tinimbang indeks Indeks Persamaan Perusahaan

(OutBüro) narik banget lan luwih cocog karo PBB Global LGBTAku Standar kanggo Bisnis tinimbang indeks sing paling akeh! - Fabrice Houdart - Petugas Hak Asasi Manusia @UN #LGBTQ #WorkPlaceEquality #CorporationEquality

LGBTQ Profesional

Bangunan migunani sambungan profesional bisa nduwe pengaruh gedhe ing karir sampeyan.

OutBüro minangka papan sampeyan.

LGBTPengusaha Q

Dadi wirausahawan asring kesepian, nantang, nyenengake, medeni, lan nyenengake. Sihir lan mukjizat kedadeyan nalika kita precaya marang awake dhewe lan tumindak.

OutBüro sampeyan bisa urip subur.

LGBTSiswa Q

Sampeyan ora mung sinau topik sing sampeyan pilih ing sekolah, nanging sampeyan uga bakal ngerti akeh babagan sampeyan. Sampeyan kudu nggawe jaringan kanthi organik sadurunge sampeyan mbutuhake.

OutBüro - ing endi sampeyan tuwuh.

LGBTQ Non-Bathi

Nambah pajanan sampeyan sacara lokal, regional, nasional, lan internasional ing LGBTKomunitas Q lan karo perusahaan / merek. Narik kawigaten kualitas saka sukarelawan, magang, profesional, lan anggota dewan.

OutBüro - ing endi sampeyan ngrembaka.

Juragan & Merek

Nambah pajanan sampeyan sacara lokal, regional, nasional, lan internasional ing LGBTKomunitas Q lan karo perusahaan / merek. Narik kawigaten kualitas saka sukarelawan, magang, profesional, lan anggota dewan.

OutBüro - ing endi sampeyan ngrembaka.

Forbes _-_LGBT_Corporation_Equality_Directory_Employer_Ratings_Workplace_Business_Reviews_Gay_Lesbian_Professional_Ent Entreprenor
Sedheng _-_LGBT_Corporation_Equality_Directory_Employer_Ratings_Workplace_Business_Reviews_Gay_Lesbian_Professional_Ent Entreprenor

Watermark_Media _-_LGBT_Corporation_Equality_Directory_Employer_Ratings_Workplace_Business_Reviews_Gay_Lesbian_Professional

Pocapan: [metu] [deningoo r-oh]

Definisi & Makna:

  • metu idiom umum lan wis mantep ing internasional LGBTKomunitas Q nuduhake manawa ana sing ora ndhelikake identitas ing lemari lan nuduhake tumindak "metu" ing lemari.
  • kantor ing basa Jerman tegese "kantor". Yen diucapake kanthi bener, swarane persis kaya tembung Inggris "bureau" sing tegese kantor kanggo nglumpukake utawa nyebarke warta utawa informasi, koordinasi karya, utawa nindakake layanan sing ditemtokake; agensi