LGBTQ + Jaringan Profesional
Ora ditemokake kiriman.
Ora ditemokake kiriman.

The LGBTQ + Komunitas Jaringan Profesional & Wirausaha

Kanggo informasi luwih lengkap babagan kepiye OutBüro kanggo sampeyan, bisnis, utawa organisasi sampeyan. Priksa macem-macem bagean ing menu Sumber Daya.

As LGBTQ kita ngadhepi akeh tantangan wong liya ora.

Susan Lesbian profesional OutBuro lgbt pengusaha gay biseksua transgender queer nonbinary oline netorking komunitas outburo
Susan

Aku seneng banget bisa nemokake situs iki lan wawancara video sing apik tenan. Aku ndemek video sing sampeyan bareng ngobrol karo Gina. Rasane atiku ngrungokake crita wong lan kepiye ngadhepi kabeh perjuangan psikologis kasebut LGBTP. Aku uga dudu otentik ing papan makarya amarga aku wedi ana diskriminasi. Sedhih nanging sejatine. Matur suwun, Dennis, kanggo kabeh sing ditindakake.

Ora ana sing liya kaya OutBüro

Todd Evans Rivendale Media OutBuro LGBTQ Rating Kesetaraan Perusahaan Ulasan Pengusaha Ngawasi Merek Gagaman Diagamitas LGBT Komunitas Pengusaha Profesional 1
Todd Evans - CEO Rivendale Media

Kita makili 95% of LGBTQ media (nyithak lan digital) ing AS lan Kanada, lan aku ngerti banget babagan kabeh LGBTEntitas media Q ing jagad iki. Ora ana sing kaya OutBüro. Minangka kesempatan gedhe kanggo komunitas uga kanggo perusahaan lan merek kanggo melu LGBTKomunitas Q kaya ora liya.

Visibilitas lan perwakilan nggawe dalan menyang kesetaraan saengga generasi sabanjure luwih gampang.

Ashley Brudage Pengarang Nguatake Beda Profesional bisnis wirausaha transgender lgbtq komunitas 1
Ashley Brundage - Trans Penulis lan Corprate VP saka D&I

Jaringan kanthi profesional ing OutBüro ndhukung visibilitas lan represendandani Sajrone karir, mentor saiki dadi kunci suksesku. Aku seneng yen OutBüro ngidini anggota bisa nyambung lan golek mentor utawa mentee tuwuh ing urip profesional sing saling ndhukung.

OutBüro

Ppangucap: [metu] [deningoo r-oh]

Definisi & Makna:

  • metu idiom umum lan wis mantep ing internasional LGBTKomunitas Q nuduhake manawa ana sing ora ndhelikake identitas ing lemari lan nuduhake tumindak "metu" ing lemari.
  • kantor ing basa Jerman tegese "kantor". Yen diucapake kanthi bener, swarane persis kaya tembung Inggris "bureau" sing tegese kantor kanggo nglumpukake utawa nyebarke warta utawa informasi, koordinasi karya, utawa nindakake layanan sing ditemtokake; agensi

00: 00
00: 00