Нема пораки за кои се најде.
Нема пораки за кои се најде.
Службеникот за човекови права на Обединетите нации Фабрис Хударт - Во групата на LinkedIn 2019-07-03 OutBuro Поусогласено со ООН LGBTК деловни стандарди од повеќето индекси на еднаквост на компаниите

(OutBüro) е фасцинантно и многу порамномерно со Глобалот на ООН LGBTЈас стандарди за бизнис од повеќето индекси! - Фабрис Хударт - Службеник за човекови права @UN #LGBTП # Работна позиција Еднаквост # Корпоративна Еднаквост

LGBTП професионалци

Градење значајно професионалните врски можат да имаат огромно влијание врз вашата кариера.

OutBüro е местото каде што припаѓате.

LGBTП претприемачи

Да се ​​биде претприемач е честопати осамен, предизвикувачки, возбудлив, застрашувачки и возбудлив. Магијата и чудото се случуваат кога веруваме во себе и преземаме нешто.

OutBüro е местото каде што напредувате.

LGBTП Студенти

Вие не само што ги учите избраните теми на училиште, туку најверојатно учите многу и за себе. Мора да ја изградите вашата мрежа органски долго пред да ви треба.

OutBüro - каде растеш.

LGBTП непрофитни

Зголемете ја вашата изложеност на локално, регионално, национално и меѓународно ниво во LGBTQ заедница и со компании / брендови. Привлечете квалитетен талент од волонтери, практиканти, професионалци и членови на одбори.

OutBüro - каде што цветате.

Работодавци и брендови

Зголемете ја вашата изложеност на локално, регионално, национално и меѓународно ниво во LGBTQ заедница и со компании / брендови. Привлечете квалитетен талент од волонтери, практиканти, професионалци и членови на одбори.

OutBüro - каде што цветате.

Форбс _-_LGBT_Кредитаријана_еднаквост_Дректориум_Вработувач_Рејтинг_Работи
Среден _-_LGBT_Кредитаријана_еднаквост_Дректориум_Вработувач_Рејтинг_Работи

Воден печат_медија _-_LGBT_Рејтинг_распоредувач_Копоративна_Квалитет_Рејтинг_Работи_Бизнис_Рецензии_Геј_Лезбија_професионал

Изговор: [надвор] [одoo r-ох]

Дефиниција и значење:

  • Од заеднички, добро воспоставен идиом во рамките на меѓународниот LGBTQ заедница што означува дека некој повеќе не го крие својот идентитет во плакарот и се однесува на чинот на „излегување“ од плакарот.
  • канцеларија на германски значи „канцеларија“. Кога се изговара правилно, тоа звучи точно како англиски збор „биро“ што значи канцеларија за собирање или дистрибуција на вести или информации, координирање на работата или вршење на одредени услуги; агенција.
Излезете од скокачкиот прозорец OutBuro lgbtq професионалци претприемачи онлајн заедница бизнис список рејтинг на компании прегледи геј лезбејки трансродови квир бисексуалци вработени работодавци брендирање
Придружете ни се скокачки прозорец OutBuro lgbtq професионалци претприемачи онлајн заедница бизнис список рејтинг на компании прегледи геј лезбејки трансродови квир бисексуалци вработени работодавци брендирање