Në postet e gjetur.
Në postet e gjetur.
Zyrtari i Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Njeriut Fabrice Houdart - Në Grupin e LinkedIn 2019-07-03 OutBuro më shumë i lidhur me KB LGBTStandardet Q të Biznesit sesa shumica e indekseve të barazisë së korporatave

(OutBüro) është magjepsëse dhe shumë më e harmonizuar me Global-in e KB-së LGBTUnë Standardet për Biznes se shumica e indekseve! - Fabrice Houdart - Zyrtar për të Drejtat e Njeriut @UN #LGBTQ #Barazia e vendit të punës #Barazia e korporatave

LGBTQ Profesionistë

Ndërtimi i kuptimshëm lidhjet profesionale mund të kenë një ndikim të madh në karrierën tuaj.

OutBüro është vendi ku ju i përkisni.

LGBTQ sipërmarrësit

Të jesh një sipërmarrës është shpesh e vetmuar, sfiduese, drithëruese, e frikshme dhe emocionuese. Magjia dhe mrekullia ndodhin kur besojmë te vetja DHE marrim masa.

OutBüro është vendi ku ju lulëzoni.

LGBTQ Studentët

Ju jo vetëm që po mësoni temat tuaja të zgjedhura në shkollë, por ka të ngjarë të mësoni shumë edhe për veten tuaj. Ju duhet ta ndërtoni rrjetin tuaj organikisht shumë kohë para se të keni nevojë për të.

OutBüro - aty ku rritesh.

LGBTQ Jo-Fitimet

Rritni ekspozimin tuaj në nivel lokal, rajonal, mbarëkombëtar dhe ndërkombëtar në LGBTKomuniteti Q dhe me kompani / marka. Tërheqni talent cilësor nga vullnetarët, praktikantët, profesionistët dhe anëtarët e bordit.

OutBüro - aty ku lulëzon.

Punëdhënësit dhe markat

Rritni ekspozimin tuaj në nivel lokal, rajonal, mbarëkombëtar dhe ndërkombëtar në LGBTKomuniteti Q dhe me kompani / marka. Tërheqni talent cilësor nga vullnetarët, praktikantët, profesionistët dhe anëtarët e bordit.

OutBüro - aty ku lulëzon.

Forbes _-_LGBT_Corporate_Equality_Directory_Employer_Ratings_Workplace_Business_Reviews_Gay_Lesbian_Professional_Nprmarrës
Mesatare _-_LGBT_Corporate_Equality_Directory_Employer_Ratings_Workplace_Business_Reviews_Gay_Lesbian_Professional_Nprmarrës

Filigram_Media _-_LGBT_Corporate_Equality_Directory_Employer_Ratings_Workplace_Business_Reviews_Gay_Lesbian_Professional

Shqiptimi: [jashtë] [ngaoo r-oh]

Përkufizimi dhe kuptimi:

  • Nga një idiomë e zakonshme, e mirë-vendosur brenda ndërkombëtarëve LGBTKomuniteti Q që tregon se dikush nuk po e fsheh më identitetin e tij në dollap dhe i referohet veprimit të "daljes" së dollapit.
  • zyrë në gjermanisht do të thotë "zyrë". Kur shqiptohet saktë, tingëllon saktësisht si fjala angleze "bureau" që do të thotë një zyrë për mbledhjen ose shpërndarjen e lajmeve ose informacioneve, koordinimin e punës ose kryerjen e shërbimeve të specifikuara; agjenci
Dil nga dritarja OutBuro lgbtq profesionistë sipërmarrës bashkësi në internet renditje të kompanive vlerësime të kompanive vlerësime komente homoseksuale lezbike transgjinore punonjës të dy personave biseksual
Bashkohuni me ne popup OutBuro lgbtq profesionistë sipërmarrës bashkësi në internet renditje të kompanive vlerësime të kompanive vlerësime komente homoseksuale lezbike transgjinore punonjës të dy personave biseksual