Dina tulisan kapanggih.
Dina tulisan kapanggih.
Patugas Hak Asasi Manusa PBB Fabrice Houdart - Dina Grup LinkedIn 2019-07-03 OutBuro Langkung Blok sareng PBB LGBTQ Standar Bisnis tibatan kaseueuran Indéks Kasaruaan Perusahaan

(OutBüro) pikaresepeun sareng langkung pas sareng PBB's Global LGBTKuring Standar pikeun Usaha tibatan kaseueuran indéks! - Fabrice Houdart - Patugas Hak Asasi Manusa @UN #LGBTQ #WorkPlaceEquality #CorporationEquality

LGBTQ Profesional

Ngawangun bermakna sambungan propésional tiasa mangaruhan pisan kana karir anjeun.

OutBüro dimana anjeun milik.

LGBTPangusaha Q

Janten wirausaha sering kasepian, nangtang, ngageterkeun, pikasieuneun, sareng pikaresepeun. Sihir sareng kaajaiban kajantenan nalika urang percanten ka diri urang JEUNG tindakan.

OutBüro nyaéta tempat anjeun mekar.

LGBTMurid Q

Anjeun henteu ngan ukur diajar jejer anu dipilih di sakola, anjeun ogé panginten seueur diajar ngeunaan nyalira. Anjeun kedah ngawangun jaringan anjeun sacara organik sateuacan anjeun peryogi.

OutBüro - dimana anjeun tumuh.

LGBTQ Untung

Ningkatkeun paparan anjeun sacara lokal, régional, nasional, sareng internasional di LGBTKomunitas Q sareng perusahaan / merek. Mikat bakat kualitas ti sukarelawan, magang, propésional, sareng anggota dewan.

OutBüro - dimana anjeun mekar.

Dunungan & Merek

Ningkatkeun paparan anjeun sacara lokal, régional, nasional, sareng internasional di LGBTKomunitas Q sareng perusahaan / merek. Mikat bakat kualitas ti sukarelawan, magang, propésional, sareng anggota dewan.

OutBüro - dimana anjeun mekar.

Forbes _-_LGBT_Corporation_Equality_Directory_Employer_Ratings_Workplace_Business_Reviews_Gay_Lesbian_Professional_Ent Entreprenor
Sedeng _-_LGBT_Corporation_Equality_Directory_Employer_Ratings_Workplace_Business_Reviews_Gay_Lesbian_Professional_Ent Entreprenor

Watermark_Media _-_LGBT_Corporation_Equality_Directory_Employer_Ratings_Workplace_Business_Reviews_Gay_Lesbian_Professional

Lafal: [kaluar] [kuoo r-oh]

Harti & Harti:

  • out idiom umum, mapan dina internét LGBTKomunitas Q nyatakeun yén batur henteu deui nyumputkeun idéntitas hiji na dina lomari sareng ngarujuk kana kalakuan "kaluar" tina lomari.
  • kantor dina basa Jerman hartosna "kantor". Nalika diucapkeun leres leres-leres sapertos kecap Inggris "biro" anu hartosna kantor pikeun ngumpulkeun atanapi nyebarkeun berita atanapi inpormasi, koordinasi karya, atanapi ngalakukeun jasa anu ditangtoskeun; agénsi.