LGBTQ + Jaringan Profesional
Dina tulisan kapanggih.
Dina tulisan kapanggih.

nu LGBTQ + Komunitas Jaringan Profesional & Pangusaha

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan kumaha OutBüro pikeun anjeun, bisnis, atanapi organisasi anjeun. Pariksa bagian anu béda dina menu Sumberdaya.

As LGBTQ urang nyanghareupan seueur tantangan batur.

Susan Lesbi propésional OutBuro lgbt pengusaha gay bisexua transgender queer nonbinary oline netorking komunitas outburo
Susan

Abdi resep pisan mendakan situs sareng wawancara pidéo anu endah. Kuring keuna ku video anu anjeun bagikeun ngobrol sareng Gina. Haté kuring ngadangukeun carita jalma sareng kumaha aranjeunna nyanghareupan perjuangan psikologis ieu pikeun mahluk LGBTQ. Kuring henteu acan asli diri kuring ogé tempat damel sabab kuring sieun diskriminasi. Sedih tapi leres. Hatur nuhun, Dennis, pikeun sadayana anu anjeun pigawé.

Teu aya anu sanés di luar sapertos OutBüro

Todd Evans Rivendale Media OutBuro LGBTQ Peunteun Sarua Perusahaan Tinjauan Dunungan Anu Ngawaskeun Diversitas Dianggo Dianggo dina Merek LGBT Komunitas Pengusaha Profesional 1
Todd Evans - CEO Rivendale Media

Kami ngagambarkeun 95% tina LGBTMédia Q (nyetak sareng digital) di Amérika Serikat sareng Kanada, sareng kuring sadar pisan kana unggal hal LGBTBadan média Q di dunya. Teu aya anu sapertos OutBüro. Mangrupikeun kasempetan ageung pikeun komunitas urang ogé pikeun dunungan sareng merek pikeun kalibet dina LGBTKomunitas Q resep dimana-mana waé ogé.

Visibilitas sareng representasi nyiptakeun jalur kana kasetaraan janten generasi salajengna langkung gampang.

Ashley Brudage Panulis Nguatkeun Béda Transgender wirausahawan bisnis profesional lgbtq komunitas 1
Ashley Brundage - Trans Panulis sareng Corprate VP of D&I

Jaringan sacara propésional dina OutBüro ngadukung pisibilitas sareng répreseréaksi. Dina karir kuring sajauh mentor janten konci pikeun kasuksesan kuring. Abdi resep yén OutBüro ngamungkinkeun anggota nyambung sareng milarian mentor atanapi mentee tumuh dina kahirupan propésionalna saling ngadukung.

OutBüro

Ppelafalan: [kaluar] [kuoo r-oh]

Harti & Harti:

  • out idiom umum, mapan dina internét LGBTKomunitas Q nyatakeun yén batur henteu deui nyumputkeun idéntitas hiji na dina lomari sareng ngarujuk kana kalakuan "kaluar" tina lomari.
  • kantor dina basa Jerman hartosna "kantor". Nalika diucapkeun leres leres-leres sapertos kecap Inggris "biro" anu hartosna kantor pikeun ngumpulkeun atanapi nyebarkeun berita atanapi inpormasi, koordinasi karya, atanapi ngalakukeun jasa anu ditangtoskeun; agénsi.